Bruisend Beijum

Feest in Beijum op “Plein Oost”
Zaterdag 30 september 13:00 – 17:00

Op zaterdag 30 september van 13.00 – 17.00 uur wordt ‘Plein Oost’ toneel van Bruisend Beijum, de uitmarkt van Beijum, gecombineerd met de Braderij en een heuse kinderrommelmarkt. Een initiatief van de Buurtcentra in Beijum, Stichting Trefpunt en mede ondersteund door de Bewonersorganisatie Beijum.

Bruisend Beijum;

Diverse wijkorganisaties stellen zich voor aan de wijk. Naast  de diverse demonstraties in de vorm van dans, beweging en muziek zullen er diverse kramen staan waar de wijkbewoners en andere belangstellenden informatie  kunnen vergaren over alle wijkactiviteiten.

Braderij:

Hét Beijumse antwoord op een braderie en eterij. Naast kraampjes met verkoop van uiteenlopende spulletjes voor en door buurtbewoners, worden bezoekers getrakteerd op kleurrijke hapjes.

Kinderrommelmarkt;

Kinderen kunnen naar hartenlust “handelen” met hun tweedehands spullen. Hierdoor leren ze met geld om te gaan en kunnen ze een zakcentje verdienen. Verkoop uitsluitend door kinderen! Daarnaast zal er ook een springkussen staan en zijn er diverse kinderactiviteiten.