Braderij/ Bruisend Beijum 30 september

Feest in Beijum op “Plein Oost”
Zaterdag 30 september 13:00 – 17:00

Op zaterdag 30 september van 13.00 – 17.00 uur wordt ‘Plein Oost’ toneel van Bruisend Beijum, de uitmarkt van Beijum, gecombineerd met de Braderij en een heuse kinderrommelmarkt. Een initiatief van de Buurtcentra in Beijum, Stichting Trefpunt en mede ondersteund door de Bewonersorganisatie Beijum.

Bruisend Beijum;

Diverse wijkorganisaties stellen zich voor aan de wijk. Naast de diverse demonstraties in de vorm van dans, beweging en muziek zullen er diverse kramen staan waar de wijkbewoners en andere belangstellenden informatie kunnen vergaren over alle wijkactiviteiten.

Braderij:

Hét Beijumse antwoord op een braderie en eterij. Naast kraampjes met verkoop van uiteenlopende spulletjes voor en door buurtbewoners, worden bezoekers getrakteerd op kleurrijke hapjes.

Kinderrommelmarkt;

Kinderen kunnen naar hartenlust “handelen” met hun tweedehands spullen. Hierdoor leren ze met geld om te gaan en kunnen ze een zakcentje verdienen. Verkoop uitsluitend door kinderen! Daarnaast zal er ook een springkussen staan en zijn er diverse kinderactiviteiten.

Heb je een kleine onderneming en wil je ook een kraampje..?
Iedereen met een “commerciële” insteek betaald €25,- voor stageld/ vergunning. Afhankelijk van de wensen staat eventueel een kraam ter beschikking.
Non-profit organisaties/ activiteiten kunnen kosteloos aansluiten.

Kinderen kunnen met tweedehands spullen terecht op de kinderrommelmarkt (GRATIS). Zij dienen zelf wel voor een kleedje te zorgen!

Neem contact op met Ricardo Mulder 06-16 811 279 of vul onderstaand formulier in:

Let op! Het aantal kramen is beperkt een eigen kraam/ tafel meenemen heeft de voorkeur!

Kraam

Samen maken wij Beijum!