Fotografie ontmoeting

Fotografieontmoeting

Nieuw! Een maandelijkse ontmoeting voor hobbyfotografen. Iedereen die fotografeert en daar met anderen over wil praten, is welkom. De invulling van de middag is afhankelijk van de inbreng en de verwachtingen van de deelnemers.Tijdens de eerste ontmoetingsmiddag zal Theo Koolman laten zien waardoor en door wie hij geïnspireerd is. Hopelijk zal dit een uitnodiging zijn om ook jouw verhaal te vertellen en met elkaar in gesprek te komen. Neem je digitale werk of afdrukken mee, zodat wij jouw visuele wereld kunnen bewonderen.
Daarnaast is het mogelijk om de trucs en tips te delen. Denk aan: hoe maak ik een fotoboek, hoe organiseer ik mijn digitale fotoarchief, wat kan ik met mijn oude negatieven doen, wat zijn de mogelijkheden van digitale bewerking op de computer, wat zijn de mogelijkheden je werk te publiceren op de sociale media, hoe krijg je een bepaalde expressie in je afbeelding, et cetera.

Initiatiefnemer van de fotografieontmoeting is Theo Koolman. Hij fotografeert al 45 jaar met veel liefde en passie. Theo heeft als freelancefotograaf gewerkt en heeft daarnaast zijn eigen werk geëxposeerd in binnen- en buitenland.

We komen elke eerste woensdag van de maand bij elkaar in Het Heerdenhoes, in de vergaderzaal, van 13:30 tot 15:00 uur.

Voor informatie: fotograaftheokoolman@gmail.com