Yoga met Asha

Yoga

Yoga is geschikt voor iedereen met of zonder lichamelijke of psychische klachten zowel met als zonder ervaring. Wat voorop staat is aandacht en respect voor jezelf.  Allereerst is yoga ideaal om te doen voor meer bewustwording en ontspanning van je lichaam, denken en voelen. Bij regelmatige oefening geeft yoga sterke souplesse, vitaliteit en innerlijk evenwicht.

De basis voor de lessen is de Hatha Yoga, de meest gegeven vorm van yoga maar ook andere yoga stijlen komen aan bod. De yoga wordt gecombineerd met elementen uit de mindfulness. Dit is kort gezegd aanwezig zijn zonder oordeel naar jezelf. Je oefent jezelf in aandachtstraining, stress- reductie en compassietraining. Dit vergroot je vermogen om beter situaties in het dagelijkse leven los te laten en met lastige gevoelens beter om te gaan. Ook elementen uit de meditatie worden in de lessen behandeld. Je zelfkennis wordt hierdoor groter. Uiteindelijk  gaat het hier om een levenswijze en een weg naar éénheid.

Wat je van de yoga wilt meenemen ligt aan jezelf, het is de weg van innerlijke vrijheid.

De cursussen worden in Groningen op maandag, woensdag en donderdag gegeven. Bij opgave neem je deel aan een cursus om de uitwerking van yoga goed in jezelf te  ervaren.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Asha Schultink, yogadocente. Zij geeft al bijna 20 jaar yoga.

> Asha Schultink | 050-364 10 23 | website

Meer informatie over Yoga? Vul onderstaand formulier in: